A Samsungnál 2014 már a Super AMOLED kijelzős táblagépek éve lesz

0 560

Az AMOLED kijelzők – melyek a Samsung hírnevét erősítik – nem igényelnek háttérvilágítást az LCD kijelzőkkel szemben. Minden pixel mögötti organikus dióda fotonokat bocsájt ki. Ezek a diódák felelnek az OLED technológiáért, melyet már-már művészi szintre emelt a Samsung és az LG a televíziók paneljeinél.

És ha már a TV-k megkapták ezen technológiát, vajon miért ne kaphatnák meg ezeket a táblagépek is. Eddig sajnos eléggé nehéz és drága mulatság volt a középkategóriás OLED kijelzők gyártása, főleg a 8-10″-es megjelenítőknél. Iparági pletykák azonban azt említik, hogy a Samsung jövőre már a 8″-es és 10″-es táblagépeit is Super AMOLED kijelzőkkel fogja felszerelni.

A Samsungnak egyébként már van ilyen táblagépe, a Galaxy Tab 7.7 mely megelőzvén korát egy 196 ppi sűrűségű OLED kijelzőt használ. Sokan persze csak egy erős koncepciógépként tekintettek erre a táblagépre, de úgy tűnik, hogy a dél-koreaiak tovább kívánják erősíteni a Samsung márka értékét 2014-ben.

2014 év elején tehát már nem csak a Samsung Galaxy S5-öt várhatjuk, hanem még négy másik telefont is, valamint a szuper kijelzővel felvértezett, óriási felbontású új táblagépek eljövetelét is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá