Kiszivárgott fotón a Galaxy S Duos 2

0 507

Kiszivárgott sajtófotón jelent meg a Samsung hamarosan megjelenő, új, egyszerre két sim-kártyát is kezelő Galaxy telefonja. Jó hír: nem lesz túl drága.

A Samsung-ban kétségkívül azt szeretik legjobban a felhasználók, hogy számos változatban igyekszik megjelentetni telefonjait az aránylag kedvező árútól, az egészen csúcsmodellnek számító készülékekig.

Most ez előbbivel kíván még több Samsung-felhasználóra szert tenni a dél-koreai óriás, amely a jelek szerint akárcsak a tavaly megjelent kistestvérhez hasonlóan, szintúgy akár két sim-kártyával is használható lesz. A belépő szintnek számító hardver szerint amúgy 4 colos érintőképernyő, egy 1.2Ghz-es kétmagos processzor, 768MB RAM, 4GB beépített tárhely, valamint 5 megapixeles kamera és microSD kártya befogadására alkalmas slot is kerül az egyébként 1500mAh-es akkumulátorral és az Android 4.2-es Jelly Bean rendszerével érkező telefonba.

A Galaxy S Duos 2 pontos piacra kerülési dátuma egyelőre nem ismert, ugyanakkor jó hír lehet, hogy a fentebb sorolt hardverek tekintetében vélhetően nem kell majd túlságosan egetrengető összegre számítani.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá