Íme a Samsung 10 Tab tippje tiniknek

0 678

A tinédzserek körében az aktuális státusz szimbólumokat a divat határozza meg, de mostanában történetesen a legújabb digitális kütyük az igazán menők. A Galaxy Tab azonban nem csak egy kütyü, amivel villogni lehet a haverok előtt, mert ezzel a tablettel egyszerűen szervezheted a közösségi életed is.

Ma már az okostelefonok is állandó internetelérést biztosítanak, de képzeld el, milyen a szörfölés egy sokkal nagyobb képernyőjű készüléken, aminek az akkumulátora is tovább bírja, jobb a videolejátszási minősége, gyors és egyszerű navigációt nyújt, mégis jóval kisebb és könnyebb, mint egy laptop. Ez a készülék a Galaxy Tab. Az alábbiakban adunk pár Samsung tippet, hogyan tudod maximálisan kihasználni a Tabban rejlő lehetőségeket.

1. A Tab bárhová veled tart

A Galaxy Tab mindössze 380 gramm, képernyője pedig 7 hüvelyk (18 cm) átmérőjű, tehát könnyebben elfér a táskádban, mint egy tankönyv.
Megjegyzés: Ne felejtsd el kivenni a zsebedből a Galaxy Tabot mielőtt leülsz.

2. Fantasztikus video- és játékfunkciók

A Tab támogatja a legújabb Adobe Flash Player 10.1 szoftvert, ami tökéletes webböngészési és játékélményt nyújt. A Galaxy Tab ideális felület a YouTube videók lejátszására is.

3. Kép- és videomegosztás a haverokkal

A hátlapi 3 megapixeles kamerával fényképeket és videókat egyaránt megörökíthetsz, amiket aztán a tableten szerkeszthetsz, feltölthetsz az internetre és megoszthatsz másokkal is. Az előlapi kamerával pedig videochatelhetsz* a haverokkal.

4. Töltsd le a legklasszabb tartalmakat, akár több eszközre is

A Media Hubról letöltött tartalmakat akár öt másik eszközzel (Galaxy Tabbal, Galaxy S okostelefonnal és számítógéppel) is megoszthatod és azokon is lejátszhatod.

5. Kristálytiszta és életteli fényképek és videók

Tölts fel videókat és fényképeket, amiket aztán bárkivel megoszthatsz.

6. Ébredj a Tabbal!

Nincs több osztályfőnöki figyelmeztetés késésért, mert a Tab gondoskodik róla, hogy reggel időben felkelj.

7. Tölts le zenéket, játékokat

Az Amazon MP3-ról, és menő alkalmazásokat, mint, amilyen a N.O.V.A. vagy az Angry Birds a Play áruházból.

8. Ne maradj le semmiről

Kövesd a legfrissebb híreket Facebookon, Twitteren és a többi közösségi oldalon a Social Hub segítségével, és élvezd a sokoldalú üzenetküldési lehetőségeket.

9. Olvass e-könyveket és magazinokat a Tab óriási digitális könyvtárában

A Galaxy Tabbel több mint 2 millió könyv és több ezer újság és magazin között válogathatsz, több mint 20 nyelven.

10. Irány a web – a Tab lenyűgözően gyors

A Galaxy Tabbal a felhasználók videochat kliensekhez csatlakozhatnak, például Qikhez vagy Fringhez, és Wi-Fi kapcsolat segítségével gyorsan és egyszerűen kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá