Bemutatkozik a Samsung Galaxy Note 10.1

0 777

Nagy teljesítmény, villámgyors sebesség

Használd ki te is a nagy teljesítményű és villámgyors 1,4 GHz-es négymagos processzorral ellátott Samsung Galaxy Tab 10.1 képességeit, és élvezd a gördülékeny és élvezetes mobilélményt. A felhasználói felület navigálásától kezdve, a multitaskingon át egészen a webböngészésig, minden gyorsabb és egyszerűbb lett. Kényeztesd magad a multimédiás tartalmakkal, amikre még csak várakoznod sem kell. A hatalmas akkumulátorkapacitásnak köszönhetően még ritkábban kell töltőre tenned a készüléket, hiszen az energia még tovább tart.

HSPA+ 21 és Wi-Fi csatorna összekötés

Élvezd a határok nélküli, azonnali mobil multimédiás élményt, lenyűgözően gyors adatátviteli sebességgel, hogy még gyorsabban rendelkezésedre álljanak a szükséges fájlok. A HSDPA+ háromszor gyorsabb, így neked harmad annyit kell csak várnod, hogy minden eddiginél gyorsabban szórakozhass a multimédiás tartalmakkal. A Wi-Fi csatorna összekötés két csatorna egyesítésével pörgeti fel a vezeték nélküli adatátviteli sebességet, így a webalapú tartalmakat, mint például a filmletöltéseket, zenei fájlokat és játékokat feleannyi idő alatt szerezheted meg. Kevesebb várakozás, még több élmény – ilyen egyszerű.

Még jobb multimédiás élmény nagy képernyőn

1080p Full HD lejátszás nagy képernyőn a még izgalmasabb képélményért. Akár letöltött videót, akár a legújabb szenzációt nézed a YouTube-on vagy egy élő streamet játszol le, minden ragyogó, tűéles képeken jelenik meg a kijelzőn. A több kodekkel támogatott, platformok közötti kompatibilitásnak köszönhetően nem kell többé blokkolt vagy inkompatibilis letöltött fájlok, streamek vagy átmásolt adatok miatt bosszankodnod.

Multiscreen – Valódi multitasking a könnyen hordozható 10,1 hüvelykes képernyőn

Mostantól két dolgot is végezhetsz egyszerre, pont úgy, ahogy azt már a számítógépnél is megszoktad. Például, kíváncsi vagy egy színész önéletrajzára, miközben az egyik filmjét nézed, amit nemrég töltöttél le? Vagy egy új éttermet találtál, amit másoknak is ajánlani szeretnél?

Használd a “Multiscreen” gombot, és nyiss meg egy böngészőt vagy az S Note-ot. Nem kell leállítanod a filmet vagy a böngészőt, ahhoz, hogy szabadon kereshess a neten vagy lejegyzetelj valamit. Szeretnéd a képet a Note-on szerkeszteni? Fogd meg, és húzd át a honlap mellé megnyitott S Note alkalmazásba.

Beépített S Pen: Természetesen gördülő kézírás, akár egy valódi tollal

A precíz és sokoldalú S Pennel igazi élmény a jegyzetelés és a rajzolás, és semmi nem szab határt a kreativitásnak.

S Note: kreativitás könnyedén

7 sablon minden alkalomra – Alkosd meg saját történetedet S Note sablonok (jegyzet, ötlet, megbeszélés, magazin, napló, recept, utazás) segítségével. Az S Note-tal a jegyzetelés rendezett lesz, és megtelik ötlettel.

Formarajzoló

Adj rendezettebb megjelenést az ötleteidnek, alakítsd át a firkákat szabályos formákká. A formarajzoló automatikusan kijavítja a görbe vonalakat és formákat.

Képletíró

Alakítsd át a bonyolult képleteket kézírásból nyomtatott szöveggé, és keress hozzá részletes és látványos megoldásokat.

Adobe Photoshop Touch: Lenyűgöző fotók egy érintésre

Mostantól te is létrehozhatsz magával ragadó többréteges képeket, szerkeszthetsz profi effekteket, és megoszthatod a végeredményt a Facebookon. Sőt, még ennél is többet tartogat számodra a tablet érintőképernyője.

AllShare Play és Cast – ossz meg mindent könnyedén

Csatlakozz tabletekhez, laptopokhoz és televíziókhoz, hogy másokkal is megoszthasd és együtt szórakozhass a multimédiás tartalmakkal, bármerre is járj.

Learning hub

Hozd létre a saját órarended, vizsgázz, készíts saját anyagokat és tedd közzé őket.

Video hub

Vásárolj vagy kölcsönözz filmeket és tévéműsorokat.

S Planner

Szervezd a napirended könnyedén.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá