Mégsem lesz optikai képstabilizátor a Galaxy S5-ben?

0 602

A korábbi értesüléseknek ellentmond egy újabb nemrég szárnyra kapott hír, miszerint a jövőre érkező Galaxy S5 mégsem kap majd beépített optikai képstabilizátort.

Nyakunkon az újév, és ilyenkor, – ahogyan az lenni szokott – megindul a híráradat, a közelgő megjelenésekkel kapcsolatban. Nincs ez másképp a Galaxy S5 esetében sem, a legújabb értesülések szerint azonban elképzelhető, hogy végül csalódnia kell majd annak, aki az optikai képstabilizátorral ellátott kameramodult várja – írja az ETNews információira hivatkozó technológiai lap, az Übergizmo, aki mindezek mellett megemlíti, az OIS-sal (Optical Image Stabilization, optikai képstabilizátor) elsőként (ha a Galaxy 5-ből netalántán kimaradna) a szintúgy 2014-ben debütáló Galaxy Note 4-ben találkozhatunk majd először.

A Galaxy S5-nek emellett, vagy éppen enélkül sem lesz éppen oka szégyenkezni, az hírlik ugyanis, hogy a 64 bites Exynos, vagy a Qualcomm Snapdragon lapkájú processzora mellett, 3GB RAM, egy 4000mAh-es akkumulátor, és egy 16 megapixeles főkamera is kerülhet a csúcsmobilba, természetesen a legújabb 4.4-es Android-verzióval a fedélzeten.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá