Hihetetlenül vékony a Samsung ATIV Book

0 1,102

A Samsung Series 9 roppant könnyen hordozható, és olyannyira egyedi, hogy mindenhova magaddal is akarod majd vinni. A Samsung mérnöki bravúrjának köszönhetően teljesen lapos és mindössze 12,9 mm vékony. A notebook ultravékony alkatrészeit, mint például az LCD panelt, a ventilátort vagy a memóriát kifejezetten készülékre szabottan, a Series 9-hoz gyártják. A single shell készülékház kialakítás lehetővé teszi, hogy az alkatrészeket résmentesen, közvetlenül a keretbe lehessen beépíteni.

Vadonatúj design

Bontakoztasd ki saját stílusodat ezzel a páratlanul exkluzív és prémium megjelenésű, aerodinamikus formavilágú Samsung Series 9 notebookkal. A karcsú, 100%-osan alumíniumból készült külsőhöz homokfúvással adják az elegáns, matt fényt. A megjelenést a kifinomult Mineral Ash Black feketéje és a nagy gonddal megalkotott részletek teszik teljessé.

Vizuálisan vonzó és villámgyors

Vigyél több izgalmat az életedbe a harmadik generációs Intel Core processzorral működő Samsung Series 9 notebookkal. Élvezd te is a sebességet és a drasztikus teljesítménynövekedést, mint amilyen a 10-15%-kal hatékonyabb processzorműködés, a 2-szer gyorsabb médiafeldolgozás és 3D képalkotás. A kedvenc tevékenységeid, mint például a HD filmnézés, a tartalomszerkesztés vagy a prezentációkészítés így mostantól sokkal gyorsabban pöröghet és a megjelenítés élesebb, tisztább és valósághűbb lesz.

Gyorsabb rendszerindítás

Az elképesztően gyors teljesítménynek köszönhetően búcsút vehetsz az elvesztegetett időtől és a stressztől. A Samsung Fast Solutions technológiát felvonultató Series 9 a világ leggyorsabb rendszerindítási idejével büszkélkedhet, ami mindössze 8,4 másodperc. Így nem kell többé idegtépő várakozással tölteni a drága időt.

Gyorsindítás

Mostantól még hatékonyabban dolgozhatsz és játszhatsz az “azonnali bekapcsolásnak” köszönhetően. A Fast Start funkció 1,4 másodperc alatt felébreszti a notebookot az alvó állapotból. A forradalmi hibrid alvó üzemmód egyesíti az alvó üzemmód gyors újraindulását és a hibernálás stabilitását.

Gyors adatelérés

Szerezd meg a szükséges információkat – pont amikor szükséged van rájuk! A Solid State Drive (SSD) jóval gyorsabb rendszerindítást és adathozzáférést biztosít, mint a merevlemez. Ráadásul, mivel nincsenek benne mozgó alkatrészek kisebb a meghibásodás valószínűsége is.

HD+ kijelző

Többé nem kell erőlködnöd ahhoz, hogy mindent jól láss a kijelzőn. A HD+ nagy felbontású kijelző lényegesen nagyobb látható felületet biztosít, miközben a képek és szövegek hihetetlenül élesen jelennek meg rajta. Így miközben kedvenc képsorozatod vagy filmed pereg a kijelzőn, fantasztikus részletgazdagsággal, könnyedén futtathatsz további alkalmazásokat is a háttérben.

SuperBright képernyő

Minden fénykép, videó, weboldal és dokumentum kiváló minőségben jelenik meg 400 nit fényerővel a gyönyörű SuperBright Plus kijelzőn. Kétszer nagyobb a kijelző fényereje, ami ráadásul tükröződésmentes is, így mindent tisztán láthatsz még erős napsütésben is. A 170 fokos betekintési szögnek köszönhetően pedig szinte bárhonnan nézheted a képernyőt, mindig látni fogod a megjelenített képeket.

Automatikus észlelésű képernyő és billentyűzet

A Samsung Series 9 mindig a rendelkezésedre áll – éjjel-nappal. A fényérzékelő a képernyőt és a háttérvilágítással ellátott billentyűzetet mindig a környező fényviszonyoknak megfelelő fényerővel működteti. A notebookot így még kifejezetten sötét vagy túl világos helyeken is mindig optimális fényerővel használhatod a maximális kényelem és egyszerű kezelés érdekében.

Prémium multi-touch érintőpad

A nagy méretű multi-touch érintőtábla jobb vezérlést biztosít, és csökkenti a tenyér véletlen hozzáéréséből adódó akaratlan kurzormozgást. Az üveg borítás és a képszenzor gondoskodik a stílusos és kényelmes notebookhasználatról. A kifinomult és felhasználóbarát vezérlés érdekében az érintőtábla a továbbfejlesztett 3D képszenzor segítségével többféle gesztust is felismer fel (pl. összecsípés, elhúzás és forgatás).

Egykattintásos irányítás

Most minden eddiginél egyszerűbben adhatod meg a notebook beállításait. Felejtsd el a Vezérlőpultot és vedd át a notebook irányítását a Samsung Easy Settings-zel, amellyel a teljesítményt is optimalizálhatod. Ezzel a funkcióval egykattintásos parancsokkal, billentyűkombinációkkal és minimális mennyiségű lépéssel állíthatod be az egyszerűbb funkciókat. Az Easy Settings egységesíti a notebook segédprogramjait a gyorsabb rendszerindítás és működés érdekében.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá