A Samsung Eco Bubble bemutatja

0 817

Minden ruhának megvan a saját története: élmények amiket átéltünk bennük, emlékek, amelyek elválaszthatatlanná válnak tőlük. A Samsung Eco Bubble mosógépek a hideg vizes mosással és az aktív habbal még a legkényesebb ruhát is tisztára varázsolják, miközben megvédik őket a kifakulástól, bolyhosodástól és kinyúlástól. Óvja ruháit a Samsung Eco Bubble-lel, hogy még több emlék fűződhessen hozzájuk!

Kiváló hatékonyság, hideg vízzel is

Ha anyáinknak sok-sok évvel ezelőtt azt mondtuk volna, hogy mossanak hideg vízzel, mert úgy is ragyogóan tiszták lesznek a ruhák, és még energiát is spórolhatnak, bizonyára összehúzott szemöldökkel ingatták volna fejüket. Pedig a Samsung Eco Bubble legújabb mosógépcsaládjával akár már 15 °C-on is ugyanolyan hatékonysággal lehet mosni, mint a hagyományos mosógépekkel 40 °C-on, hiszen nem szükséges a mosáshoz a víz felmelegítése, és ezzel még kevesebb áramot is fogyasztunk.

Hogy is működik a Samsung Eco Bubble technológia? – avagy hogyan győzzük meg a kételkedő édesanyáinkat

Az Eco Bubble technológia lényege, hogy a mosógép levegő és víz segítségével aktív habot képez a mosóporból, így az a megszokott mosószeres vízhez képest akár 40-szer gyorsabban hatol be a textil szálak közé, majd a mosás végeztével, mosószermaradványok nélkül teljesen el is tűnik. A Samsung Eco Bubble mosógépek a hideg vizes mosással és a habbal még a legkényesebb ruhákat is megóvják, és tökéletesen tisztává varázsolják.

Le a foltokkal!

Persze vannak olyan esetek – pláne ha gyermek is van a családban –, amikor fel kell venni a harcot, a szinte eltüntethetetlennek tűnő foltokkal. A Samsung megoldása ilyenkor is az édesanyák segítségére siet egy speciális folteltávolító, habos áztató programmal, mely mindössze 20 perccel hosszabb egy hagyományos mosásnál. A program előnye, hogy a legmakacsabb foltokat is gyorsan, kíméletesen és hozzáadott folteltávolító vegyszer nélkül távolítja el a ruhákból.

Okos, szép és időtálló

A legújabb Samsung Eco Bubble elöltöltős mosógépek meghatározó design eleme a nagyméretű ajtó, valamint a pár gombnyomással, egyszerűen kezelhető kijelző, amelyen a „Memória előhívás” funkcióval, akár az utoljára használt mosási programot újra elindíthatjuk.

Ami pedig az időtállóságot illeti, arról többek között a kerámia bevonatú fűtőszál is gondoskodik, hiszen a sima felületen nem tapad meg sem a vízkő, sem egyéb szennyező anyag, mely a fűtőszálat károsítaná. Ennek köszönhetően a fűtőszál élettartama jelentősen nőhet, akár háromszor tartósabb lehet.

A Digitális Inverter Motor az új Samsung Eco Bubble mosógépek fontos újítása, hiszen nagyon halk működést, energia-hatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít a vásárlók legnagyobb megelégedésére. Mi több, a Samsung 10 év garanciát vállal a Digitális Inverter Motorokra.

A gyémánt a nők legjobb barátja

A Samsung Eco Bubble mosógépek gyémánt mintázatú dobja kíméletes a ruháinkkal, mivel a hagyományos dobfelszín helyett mély, gyémántalakú bemélyedéseket alkalmaz. Az apró, sima kimeneti nyílások minimálisra csökkentik a súrlódás és a szakítás esélyét, így megóvják ruháinkat a kilyukadástól és a bolyhosodástól, miközben a mosógép alaposan, mégis kíméletesen tisztít.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá