Négy TIPA-díjat szereztek a Samsung termékei

0 641

A Samsung a 2013-as TIPA (Technical Image Press Association) díjak közül A legjobb haladó szintű cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgép, A legjobb mobil képalkotó eszköz, A legjobb képalkotó innováció és A legjobb fotó-TV kategóriájában is elvitte a legjobbnak járó elismerést.

A Samsung digitális fényképezőgépei most először nyertek három TIPA díjat. A Samsung NX300 SMART kamera A legjobb haladó szintű cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépnek bizonyult. Az NX300-ban rejtőző 20,3 MP APS-C CMOS érzékelőnek köszönhetően a készülék éles, élethű színekben gazdag képeket készít minden körülmények között. A fényképezőgép nagy fényérzékenységgel rendelkezik (100 – 25600 ISO érték), így akár gyenge fényviszonyok mellett is képes pillanatfelvételek készítésére. Ráadásul hibrid autófókusz rendszerének köszönhetően pontos és éles fényképeket készíthetnek a felhasználók, a Wi-Fi kapcsolattal pedig azonnal megoszthatják azokat.

A Samsung GALAXY Camerával bárhol, bármikor lehet kapcsolódni a világhálóra, feltölthetők és megoszthatók az elkészült képek – mindezt a TIPA zsűrije is egyértelműen elismerte, és A Legjobb mobil képalkotó eszköznek minősítette. A készülék a professzionális digitális fotózás élményét ötvözi a 3G/4G és a Wi-Fi kapcsolódás adta szabadsággal, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók azonnal megosszák profi képeiket barátaikkal vagy családjukkal. Ráadásul a képek azonnal szerkeszthetők is a Galaxy Camera 4,8 hüvelykes HD Super Clear érintőképernyőjén.

A világ első egyobjektíves, 3D-s rendszere, a Samsung 45mm f/1.8 NX 2D/3D A legjobb képalkotó innováció kategóriában vihette el a TIPA díját. A 3D-s objektív állóképek és 1080p felbontású Full HD videók készítésére is alkalmas, ráadásul a készülék egyaránt használható 2D képek és felvételek készítésére is, objektívcsere nélkül, egyszerűen a 3D mód kikapcsolásával.

A legjobb fotómonitor-TV kategóriában szintén a Samsung nyert. Az F8000-es megújítható Smart LED 2D/3D TV-n a felhasználók nem csak nagy méretben nézhetik meg a képeket, de képesek interakcióra is: megoszthatják a képeket a közösségi oldalakon, szerkeszthetik az alkalmazásoknak köszönhetően, és a TV-n keresztül bármilyen kompatibilis eszközzel hozzáférhetnek a fényképekhez és videókhoz.

“Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy készülékeinket négy ilyen nívós díjakkal jutalmazták – mondta Seok Pil Kim, a Samsung Electronics Europe elnök-vezérigazgatója. – Ezekkel a díjakkal a piac is elismeri, hogy a Samsung folyamatosan olyan innovatív, élvonalbeli fényképezőgépeket kínál a felhasználók számára, melyekkel a képkészítés még egyszerűbb, a megosztás azonnali, a megörökített pillanatok pedig felejthetetlenek.”

A fotózás és képalkotás területén a TIPA (Technical Image Press Association) díjak a legnívósabbak, odaítélésükről minden évben fotózással és képalkotással foglalkozó újságok szerkesztői döntenek szavazással, az elmúlt tizenkét hónap legjobb képalkotó eszközeit alapul véve. Az ünnepélyes díjátadóra idén júniusban, Tokióban kerül sor.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá