Itt a Samsung új, középkategóriás okostelefonja

0 1,589

Hivatalosan is bejelentette Galaxy Grand nevű phablet-jének új, némileg feltupírozott változatát a Samsung.

A 163 grammot nyomó, immáron 5.25 collra növekedett képernyőméretű Galaxy Grand 2-vel hamarosan újabb versenyzőt kíván rajtvonalhoz állítani a dél-koreai óriás.

Az 1280×720 felbontású TFT kijelzővel szerelt készülékben ez elődhöz hasonlóan is egy négymagos, 1.2GHz-en operáló processzor teljesít szolgálatot, 1.5GB-nyi RAM gondozásában. Tárhely kapacitása mindössze 8GB, bár valakinek ez sem lenne elegendő, microSD kártyával tovább bővíthető. Hátoldali főkamerája a tavaly decemberben bemutatkozott kistestvérhez hasonlóan megmaradt 8 megapixeles, míg a hálózatlan független működésről gondoskodó akkumulátort a Grand 2 esetében, már egy erősebb, 2600 mAh-es egységre cserélte a gyártó.

Az egyszerre két SIM kártya befogadására is képes, valamint fekete, fehér és pink változatokban is elérhető Galaxy Grand 2 szoftveres oldalán az Android 4.3-as Jelly Bean rendszere dolgozik. A készülék pontos megjelenése, illetve várható ára egyelőre nem ismert, mindazonáltal a hardver frontot elnézve, vélhetően nem kell majd túlságosan mélyre nyúlnunk a zsebünkbe az új Grand 2-ért.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá