Európában egyedülálló Samsung szervizközpont nyílt

A Samsung vásárlói maximális kiszolgálása érdekében egy szolgáltatásaiban egyedülálló, ám rendkívül magas színvonalat képviselő szerviz központot nyitott ma Győrben. A Smart és Prémium Megoldások Központ nevű új létesítmény központi szervizzel, bemutató teremmel, digitális otthonnal és számos vásárlási lehetőséggel várja a fogyasztókat.

A Samsung új győri szervizközpontjában jól képzett szakemberek állnak az ügyfelek rendelkezésére, akik készséggel segítenek a vásárlók problémáinak megoldásában, a készülékek gyors és precíz javításában. A Központ regionális iroda, prémium bemutatóterem és úgynevezett digitális otthon is egyben, ahol a gyártó legújabb Smart eszközeit a fogyasztók a vásárlás előtt valóságos életterükben, egy modern, berendezett lakásban, működésük közben próbálhatják ki.

Bárki személyesen meggyőződhet például arról, hogyan működnek együtt a különféle Samsung eszközök: miként irányítható Galaxy okostelefonnal vagy táblagéppel egy Samsung Smart TV vagy légkondicionáló, vagy éppen miként elemzi az okostelefonunk a Samsung EcoBubble mosógép hibaüzenetét. Az ügyfelek a kiválasztott termékeket a bemutatóteremben meg is vásárolhatják, továbbá a Samsung személyre szabott megoldásokat, többek között gyártói garancia kiterjesztések vásárlásának lehetőségét is felkínálja.

Dr. Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke a megnyitón elmondta:

“Vállalatunkat ügyfeleink maximális elégedettségének elérése vezérli nap mint nap. Büszkék vagyunk arra, hogy Európában egyedülálló módon, Győrben egy olyan szervizközpontot valósítottunk meg, ahol ügyfeleinknek a digitális otthon légköre, a kipróbálásra szánt idő és a dolgozók szakmai hozzáértése által teljes körű tanácsadásban és kiszolgálásban van részük.”

A Smart és Prémium Megoldások Központ a Samsung Electronics Magyar Zrt., a RAAB GSM Kft. és az EM Electromechanika együttműködésének eredményeképpen jött létre.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá