Csak jövőre érkezik a KitKat a Galaxy sorozatra?

Egy nem hivatalos információkat megszellőztető dokumentum szerint néhány Samsung-készülék tulajdonosnak még ugyancsak várnia kell az új Androidra.

Kétségkívül világszerte rengeteg felhasználó várja a legújabb Android megjelenését. Míg a HTC és a Motorola is lázas készülődésben tart, addig úgy tűnik, – egy nem hivatalos dokumentum szerint legalábbis – néhány Samsung Galaxy tulajdonosnak még bizony várnia kell a frissítésre.

A Samsung indiai R&D osztályának jóvoltából kiszivárgott kép szerint a GT-I9500 sorozatszámú Galaxy S4 és az SM-N900 típusjelű Note 3 készülékekre jövő év januárjában válik elérhetővé a legújabb Android-verzió.

Ezzel szemben már némileg csalódásra adhat okot a Galaxy S3 (GT-I9300) és Note 2 (SM-N7100) készülékekkel rendelkezőknek 2014 márciusa és áprilisa között prognosztizált KitKat megjelenése.

A dokumentum hitelességét ugyan sem megerősíteni sem pedig cáfolni nem tudjuk, de ettől függetlenül kezeljük kellő óvatossággal. Mint tudjuk, a tech-világban bár szinte minden lehetséges, mindazonáltal a könnyen elképzelhető, hogy csak egy ügyes photoshop-virtuóz kitartó munkájának gyümölcsét láthatjuk a szóban forgó dokumentumon.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá