Koncepcióvideón a Samsung Galaxy S5

2014 év elején a Samsung várhatóan végleg leigázza az Apple iPhone 5S modelljét, hiszen érkezik az új Galaxy S5 mobilkészülék. Bár az újdonságról nagyon kevés információt tudhattunk meg eddig, jóllehet a dél-koreaiak ismét kitesznek majd magukért.

Természetesen a Samsung fanok már mozgolódnak, így egyre több pletyka és koncepciókép és videó árasztja el a netet. Az alábbi videóban is egy ilyen elképzelést mutatnak be, mely szerint a Samsung Galaxy S5 már 64 bites nyolcmagos processzorral fog érkezni 3GB memória társaságában. A készülék kijelzőjének felbontása 2560×1440 pixeles lesz, mely 587 ppi-s képpontsűrűséget jelent majd, így az Apple iPhone készüléke a maga Retina kijlezőjével (326 ppi) elbújhat majd mellette.

A készülék hátlapi kamerája 16 MPx-es is lehet és természetesen támogatni fogja a 720p, 1080p és a 4K-s videófelvételeket is. Az akkumulátor kapacitása pedig egészen elképesztő 4000 mAh lehet. A legjobb persze, hogy az új modell külalakja várhatóan hajlított lesz, hasonlóan, mint az LG egyik újdonsága, a Flex.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá